Dispositivos e acessórios
Cranberry-Almond Chicken Salad
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
slivered almonds30 g
-
mayonnaise140 g
-
apple, green quartered (approx. ½ med. apple)100 g
-
red onion quartered (approx. ½ med. onion)60 g
-
celery sliced (2.5 cm/1 in.), (approx. 2 stalks)85 g
-
dried cranberries100 g
-
lime juice (approx. ½ med. lime)15 g
-
salt, fine to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
400 g roast chicken, breast, cubed (2.5 cm/1 in.)chicken breast, skin on or skinless, boneless cooked, cubed (2.5 cm/1 in.)400 g
-
4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, to tastefresh chives to taste4 - 5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
367 mg
Proteína
23 g
Energia
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Gordura
41 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
28.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
7 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Broccoli and Bacon Bites
1h
CA Digital Flipbook #1
2h
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Clam Chowder
55min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Texas Caviar
15min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Waldorf Salad
15min