Dispositivos e acessórios
Chinese egg noodles
Preparação 30min
Total 1h
350 g
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 350 g
Sódio
2562.8 mg
Proteína
36.8 g
Energia
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
183.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade noodles and dumplings
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free loaves
2h 15min
Bacon Mayonnaise
20min
Ginger Milk Curd
20min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Nenhuma avaliação
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Chocolate and chilli tart
25h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Pizza sauce
30min
Sable choux with lime ganache
26h
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min