Dispositivos e acessórios
Breakfast crescents
Preparação 30min
Total 3h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
211.4 mg
Proteína
8.3 g
Energia
1189.6 kJ /
283.2 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better bread
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buttermilk bread
2h
Brioche buns with cheese
2h 30min
Almond tuiles
30min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Apple tart
1h
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min