Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Proteína
- 24.6 g
- Hidratos de carbono
- 63.6 g
- Gordura
- 27.9 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sódio
- 1041.4 mg
Receitas alternativas
Pad kra pow
45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Rice Congee
4h 5min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Tomato-egg drop soup
20min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
All-in-one chicken congee
35min
Stir Fried French Beans
15min