
Dispositivos e acessórios
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Preparação 25min
Total 1h 50min
4 portion
Ingredientes
-
lemon1
Pesto
-
Parmesan cheese in pieces200 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
salt to taste½ tsp
-
almond, slivered blanched60 g
-
garlic clove1
-
basil leaf, fresh60 g
Mushroom Orzotto
-
mushroom, dried15 g
-
thyme, fresh leaves and tender stems3 sprigs
-
black peppercorn½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
onion in pieces115 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
dried pasta, type orzo225 g
-
white wine85 g
-
water450 g
-
fresh brown mushrooms sliced170 g
-
pine nut, raw60 g
Pesto Salmon
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless570 g
Blistered Tomatoes
-
cherry vine tomato4 stalk
-
olive oil2 tsp
-
salt¼ tsp
-
lemon sliced and grilled, to serve (see Tip)1
Nutrição por 1 portion
Energia
1255 kcal /
5251 kJ
Proteína
59 g
Gordura
92 g
Hidratos de carbono
50 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
18 g
Sódio
2127 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Summer BBQ
12 Receitas
Canadá
Canadá