Dispositivos e acessórios
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onion cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
radish, red halved200 g
-
salt5 pinches
-
olive oil3 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
dill, fresh5 sprigs
-
parsley leaf, fresh5 sprigs
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter, unsalted room temperature, in pieces60 g
-
panko breadcrumbs85 g
-
pepper, ground2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless boneless (see Tip)1190 g
-
Dijon mustard4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onion halved60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) cold, diced, divided100 g
-
white wine60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
salt¼ tsp
-
pepper, ground2 pinches
-
crème fraîche, min 30% fat115 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
53.5 g
Energia
3656.5 kJ /
873.9 kcal
Gordura
65 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Blood Orange Margarita
15min
Pink Moon Milk
10min
Aperol® Spritz
10min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
BBQ Pulled Chicken
40min
Barbecued Mexican street corn
Nenhuma avaliação
Strawberry Leather
8h 25min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Italian hot chocolate
10min
Snowdrop Cocktail
1h 10min