Dispositivos e acessórios
Portuguese Bread (Pão de água)
Preparação 5min
Total 3h 45min
18 slices
Ingredientes
-
water19 ½ oz
-
bread flour plus extra to dust25 ½ oz
-
3 ½ tsp fresh yeast, crumbleddried yeast1 tsp
-
salt2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
260.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
609.6 kJ /
145.7 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fettuccine Alfredo
40min
Tomato Soup
40min
Rye Bread
6h 5min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Quick Rise Basic Bread
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min