Dispositivos e acessórios
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
948.9 mg
Proteína
33.6 g
Energia
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Mixed Herbs Rice
35min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Shrimp Orzo with Peas
30min
Red Beans and Rice
1h 15min
Split Pea Soup
1h 25min
Loaded Potato Soup
30min
Meat Sauce
1h 45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h