Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fresh jalapeño dip
5min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Walnut and spinach pesto
5min
Risotto pomodori with burrata
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Gluten free pizza dough
2h
Basic cheesecake
10h