Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Frozen coconut Margarita
6h 5min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Warming turmeric and ginger drink
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Ghostly Pizza
2h 10min
Whipped Feta
35min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Galaktoboureko
1h 35min
Mayonnaise
5min