Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Basic Quinoa
35min
Browned chicken mince
20min
Browned beef mince
20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Zhoug (Diabetes)
10min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Cottage cheese
4h 30min
Brown rice
50min