
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Icing
- 250 g sugar
- 50 g heavy cream, 35% fat
- 180 g white chocolate for cooking, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter cut in pieces, room temperature
- 100 g mascarpone
Whipped Cream
- 400 g heavy cream, 35% fat chilled
- 15 g stabilizer for whipping cream
Cake and Decoration
- 250 g unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
- 350 g all-purpose flour plus extra to dust
- 150 g sugar
- 100 g brown sugar
- 1 ½ tsp vanilla extract, natural
- 6 large eggs
- 200 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- 500 g mixed fruits, fresh to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 568.4 kcal / 2378.1 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 61.5 g
- Fibra
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Sódio
- 104 mg
Receitas alternativas
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
CA Digital Flipbook #1
2h
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Lemonade
5min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Green coloured eggs
55min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Orange Creamsicle Whip
10min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min