Dispositivos e acessórios
Korean Fried Chicken
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portion
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2 ½
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced1 ½ cm
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced1 ½ cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onion thinly sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1903.5 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3116 kJ /
744.7 kcal
Gordura
38.7 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 Std. 40 Min
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Creamy potato mash
30 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
Creamy Mac & Cheese
30 Min
French Toast
Keine Bewertungen
Spaghetti Muffins
55 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 Std. 45 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min