Dispositivos e acessórios
Nectarine Tart with Frangipane
Preparação 15min
Total 1h
12 portion
Ingredientes
-
puff pastry ready made, thawed (approx. 1⅓ sheets)315 g
-
100 g hazelnut, toastedalmond, skin on toasted100 g
-
sugar70 g
-
wheat flour45 g
-
butter, unsalted diced100 g
-
egg, large (65-70 g) one lightly whisked2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
nectarine unpeeled, stoned, cut in thin slices (total weight with stones)700 g
-
apricot jam, smooth70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
83.5 mg
Proteína
6.2 g
Energia
1449.5 kJ /
346.4 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Bagels
1h 20min
Caesar Dressing
10min
Hash Browns
20min
Peach Cobbler
2h 35min
Orange Dyed Eggs
55min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Pizza rolls
1h 45min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Irish Shortbread
1h
Pistachio cream
15min