Dispositivos e acessórios
Olive oil, garlic and almond soup
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.73 g
Energia
1696 kJ /
406 kcal
Gordura
34.74 g
Hidratos de carbono
13.47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Baba Ganoush
1h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Sour Plum Sauce
Nenhuma avaliação
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gazpacho
1h 15min
Creamed spinach
15min
Chicken Liver Pate
25min
Mayonnaise
5min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Gougères
55min