Dispositivos e acessórios
Olive oil, garlic and almond soup
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.73 g
Energia
1696 kJ /
406 kcal
Gordura
34.74 g
Hidratos de carbono
13.47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Limoncello Tarts
3h 15min
Pears in red wine
3h 20min
Gazpacho
1h 15min
Roquefort Sauce
20min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h