
Dispositivos e acessórios
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
Preparação 5min
Total 25min
4 porce
Ingredientes
-
50 gramů hrušek napůl
-
50 gramů jablek napůl
-
300 gramů mandlového mléka neslazeného
-
150 gramů vody
-
60 gramů jáhlových vloček
-
50 gramů hrušek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
-
50 gramů jablek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
Nutrição por 4 porce
Energia
380.8 kcal /
1593.3 kJ
Proteína
8.5 g
Gordura
5.8 g
Hidratos de carbono
76.6 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Sódio
227 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

První sousta
5 Receitas
República Checa
República Checa