Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brazilian Cheese Puffs
20min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Pumpkin Seed Butter
35min
Tiramisu maritozzi
11h
Grilled Fish with Mango Sambal
Nenhuma avaliação
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Dukkah
10min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min