Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thick and Creamy Custard
15min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Paneer
4h 5min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Miso salmon broth
40min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Sri Lankan spicy sauce
2h 30min
Mango sago pudding
35min
Okonomiyaki
30min