Dispositivos e acessórios
Pappadums with mint and coriander chutney
Preparação 45min
Total 50min
15 portions
Ingredientes
Pappadums
-
water180 g
-
whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
310.2 mg
Proteína
7.2 g
Energia
479.1 kJ /
114.1 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai green curry paste
10min
Mint and peanut chutney
35min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Rogan josh
1h 35min
Curried chicken rasam
50min
Chicken tikka masala
1h 10min
Beef madras
1h 30min
Pilau rice
30min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Cucumber and mint raita
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min