Dispositivos e acessórios
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Preparação 35min
Total 6h 10min
12 pieces
Ingredientes
White Chocolate Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
whipping cream125 g
Raspberry Filling
-
300 g frozen raspberriesraspberries300 g
-
caster sugar30 g
Craquelin
-
unsalted butter diced, soft80 g
-
Demerara sugar70 g
-
plain flour80 g
Choux
-
water250 g
-
unsalted butter diced90 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
medium eggs4
Whipped Ganache
-
mascarpone cold250 g
Assembly
-
icing sugar (opcional) for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
231.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Gordura
35.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
20.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min
Number Cake
2 Std.
Sub rolls
2 Std.
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 Std. 25 Min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 Min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Irish Shortbread
1 Std.
Tomato Soup with Burrata
35 Min