Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1011.1 mg
Proteína
41.2 g
Energia
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creole jambalaya
1h
Chicken and Mushroom Rice
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Browned Pork Rice
1h
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Spanish Rice
35min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Cajun pork rice
1h 15min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min