Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 (62 avaliações )

Ingredientes

  • 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, cut in slices
  • 75 g dry vermouth
    ou 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    ou 2 tbsp cream
  • 1 heaped tbsp cornflour (starch)
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
961 kJ / 230 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
8 g
Gordura
7 g
Fibra
0.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas