Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
ou 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcional)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
ou 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 961 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 0.8 g
Receitas alternativas
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Turkey Crumble
1h 10min