Dispositivos e acessórios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
all purpose white flour30 g
-
garlic cloves3
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
turmeric, dried, ground⅛ tsp
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain170 g
-
lemon sliced (1 cm rounds)1
-
chicken thigh, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
parsley, fresh to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.9 mg
Proteína
36 g
Energia
2398.2 kJ /
573.2 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
51.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every Season is a Healthy SEASON
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Mac & Cheese
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Lasagna Bolognese
3h
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Korean Fried Chicken
3h 10min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Mexican pulled pork
28h 10min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min