Dispositivos e acessórios
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
Preparação 15min
Total 12h 30min
8 portions
Ingredientes
-
jasmine rice225 g
-
water for soaking
-
water460 g
-
white onion (opcional) quartered, see variation50 g
-
yoghurt30 g
-
fresh root ginger cut in rounds (5 mm)10 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt5 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
baking powder½ tsp
-
water2 Tbsp
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Sódio
2170.3 mg
Proteína
19.2 g
Energia
4104.8 kJ /
981.1 kcal
Gordura
3 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
215.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
West African
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-free Bread
3h 20min
Banana Split
45min
Egg and Onion
25min
Tikka Masala Wraps
40min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Black Forest Gateau
45min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min