Dispositivos e acessórios
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Preparação 5min
Total 5min
350 g
Ingredientes
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2648.1 mg
Proteína
34.5 g
Energia
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Gordura
70.5 g
Fibra
24.2 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Blueberry Jam
45min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min