Dispositivos e acessórios
Coleslaw
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
cabbage cut into pieces7 oz
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
green apple (approx. 3.5 oz), quartered1
-
onion (opcional) to taste½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise to taste2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
565 kJ /
135 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ranch Dressing
2h 15min
Banana Bread
1h 50min
Tzatziki
20min
Guacamole
5min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Mayonnaise
5min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Hawaiian Coleslaw
15min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min