Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 105.6 g
- Gordura
- 62 g
- Gordura saturada
- 19.9 g
- Fibra
- 13 g
- Sódio
- 1473.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Purple Cauliflower Soup
25 min
Red Rice
1 Std. 25 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Oatmeal
15 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Fish and Zucchini
35 min
Black Beans
30 min
Loaded Potato Soup
30 min
Meat Sauce
1h 45 min