
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 63 oz water divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions quartered
- 4 oz green bell pepper cored and quartered
- 4 oz celery sticks cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1118.2 kcal / 4678.6 kJ
- Proteína
- 35.3 g
- Gordura
- 62 g
- Hidratos de carbono
- 105.6 g
- Fibra
- 13 g
- Gordura saturada
- 19.9 g
- Sódio
- 1473.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Curried Lentils
5h 15min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
White Bean Soup
2h 45min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Pozole Verde
2h
Pasta Fagioli Soup
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Lemon Pasta
35min