Dispositivos e acessórios
Blueberry and lemon curd muffins
Preparação 10min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Lemon curd
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice120 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs3
Muffin mixture
-
frozen blueberries150 g
-
self-raising flour plus an extra 2 tsp to coat300 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Nutrição por 1 piece
Energia
678.6 kcal /
2839.2 kJ
Proteína
12.3 g
Gordura
33.8 g
Hidratos de carbono
83.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
20 g
Sódio
690.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cafe-style muffins
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia