![Little sticky date puddings with salted toffee sauce Little sticky date puddings with salted toffee sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff358dd37412b70f85381ec9d5912a9f/Derivates/055c33a99aa6716993a0cd6d914785f1bfe68de3.jpg)
Versões compatíveis
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salted toffee sauce
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g treacle
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches sea salt
Sticky date puddings
- 150 g pitted dates
- 680 g water
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 80 g dark brown sugar
- 150 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 egg
- 100 g pecan nuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Proteína
- 4.8 g
- Hidratos de carbono
- 44.2 g
- Gordura
- 25.9 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 232.7 mg
Receitas alternativas
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Almond toffees
1sa 45 dk
Fresh tomato chutney
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Edna's lemon curd teacake
40 min
No fail mash potato
20 Min
Mini carrot and almond cakes
1h 25 min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Lemonade scones
25 Min
Delicious lemon pudding
55min
Thirty second whole orange cake
1h 15min