Dispositivos e acessórios
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Salted toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
treacle50 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
sea salt2 pinches
Sticky date puddings
-
pitted dates150 g
-
water680 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
unsalted butter softened, plus extra to grease40 g
-
dark brown sugar80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
pecan nuts100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
232.7 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1753.5 kJ /
419.1 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Traditional sausage rolls
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese Sauce
15min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Banana bread
1h 40min
Custard
10min
Better banana cake
45min
Ginger slice
1h 35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min