Dispositivos e acessórios
Freeform basic bread
Preparação 10min
Total 1h 35min
12 slices
Ingredientes
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
159 mg
Proteína
5.1 g
Energia
689.6 kJ /
164.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Getting started)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basic bread rolls
45min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Portuguese bread
3h 30min
Sub rolls
2h
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Sourdough potato bread
5h
Curried pickled fish
49h
Piccalilli
720h 35min
Artisan potato bread
2h 5min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min