Dispositivos e acessórios
Freeform basic bread
Preparação 10min
Total 1h 35min
12 slices
Ingredientes
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
159 mg
Proteína
5.1 g
Energia
689.6 kJ /
164.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Getting started)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheese and tomato bread
3h 5min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Custard horns
1h 45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Mushroom risotto
30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
DIY pizza pockets
1h 50min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Basic bread rolls
45min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h