
Dispositivos e acessórios
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh button mushrooms14 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease4 tsp
-
Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped10 ½ oz
-
yellow onion quartered1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta cheese7 oz
-
canned diced tomatoes no-added salt14 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
water2 oz
-
fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves4
-
grated mozzarella2 oz
-
fresh basil leaves only, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
347.5 kcal /
1457.5 kJ
Proteína
17 g
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
355 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos