Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

3.5 4 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • fresh button mushrooms
    14 oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    4 tsp
  • Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
    10 ½ oz
  • yellow onion quartered
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta cheese
    7 oz
  • canned diced tomatoes no-added salt
    14 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • water
    2 oz
  • fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    4
    4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • grated mozzarella
    2 oz
  • fresh basil leaves only, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 347.5 kcal / 1457.5 kJ
Proteína 17 g
Gordura 17.3 g
Hidratos de carbono 27.5 g
Fibra 7.8 g
Gordura saturada 7 g
Sódio 355 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...