Dispositivos e acessórios
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
Preparação 25min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Chickpea Patties
-
non-stick cooking spray
-
leeks cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
bread crumbs1 ½ oz
-
large egg1
-
toasted pine nuts1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
lemon zested and juiced1
-
salt to taste½ tsp
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided6 oz
-
lemon zested and juiced1
-
carrots peeled into thin ribbons5 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sunflower seeds to garnish2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
582 mg
Proteína
12 g
Energia
1385 kJ /
331 kcal
Gordura
18 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mindfully Mediterranean
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Pumpkin Curry
45min
Vegetarian Chili
50min
Black Bean Walnut Patties
35min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan Cashew Sauté
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min