Dispositivos e acessórios
Vegetarian Burger
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
water32 oz
-
brown rice2 oz
-
farro2 oz
-
flaxseeds2 tbsp
-
1 oz bread cubesold fashioned rolled oats1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)2 oz
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)1 oz
-
garlic clove1
-
dried basil1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
sunflower oil to fry
-
condiment
-
avocado thinly sliced
-
hamburger buns toasted4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
10 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better Burgers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegetable Patties
1h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegan Macaroni and Cheese
5h