Dispositivos e acessórios
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Preparação 20min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
317.1 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
18.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Dashi - Japanese stock
45min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Nenhuma avaliação
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Ghost meringues
12h 25min
Salmorejo
10min
Molten Lava Cake
45min
Mango and ginger smoothie
5min
Christmas Quesadillas
55min
Beef Wellington
2h 15min