Dispositivos e acessórios
Japanese Ramen Noodle Soup
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Energia
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Cod and Spinach Soup
40min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Sicilian Prawn Salad
Nenhuma avaliação
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nenhuma avaliação
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Salmon and mushroom rice
40min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Spiced hot cider
20min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Crêpes
1h 15min