Dispositivos e acessórios
Japanese Ramen Noodle Soup
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Energia
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Berry mojito mocktail
5 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Chocolate Fudge Cake
Keine Bewertungen
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Pork Adobo
55 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Chicken Nuggets
45 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Gambas
10 Min