Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcional) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.9 g
Energia
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
28.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Barbecue Hollandaise
20min
Roasted Chicken with Vegetables
1h 45min
Saskatoon Berry Jam
35min
Turkey sloppy joes
40min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Lemon Risotto
30min
Boston Clam Chowder
55min