Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcional) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.9 g
Energia
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
28.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Family Meatloaf
1h 10min
Cheesy Beer Sauce
30min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Meatloaf
1h 20min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Beignets
3h
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Nenhuma avaliação
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min