Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcional) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.9 g
Energia
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
28.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Mushroom Fettuccini
40 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Beetroot and horseradish relish
50 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min