Dispositivos e acessórios
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Preparação 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcional) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcional)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Pizza-Burrata
1h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Kimchi
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Verse Tomatensoep
30min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min