Dispositivos e acessórios
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Preparação 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcional) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcional)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Griekse salade met gestoomde kip
Nenhuma avaliação
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pompoensoep met room
35min