Dispositivos e acessórios
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Preparação 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcional) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcional)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Veelzijdige gladde soep
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Stoofvlees
3h 10min
Verfrissende Melkdrank
5min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Zeevruchtensoep
30min
Appelmuffins
40min