Dispositivos e acessórios
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
668 mg
Proteína
26.8 g
Energia
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Gordura
24.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Zomerse pastasalade
30min
Bananen powerballs
15min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min