Sinaasappel Sponge Cake

4.7 6 avaliações
Preparação 5min
Total 1h
8 portie

Ingredientes

  • patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
  • suiker plus extra om te bestrooien
    250 gram
  • sinaasappel ongepeld, in vieren
    1
  • eieren
    3
  • zonnebloemolie plus extra voor het invetten
    100 gram
    100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
  • volle yoghurt
    130 g
    130 g room, elk type (van koemelk)
  • patisseriebloem
    250 g
  • bakpoeder
    15 g
  • zout
    1 snuifje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 200.4 mg
Proteína 5.6 g
Energia 1627 kJ / 388.9 kcal
Gordura 15.1 g
Fibra 0.9 g
Gordura saturada 2.6 g
Hidratos de carbono 58.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...