Dispositivos e acessórios
Rijst met Zeevruchten
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portie
Ingredientes
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Hugo spritz
25h 10min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vegan pudding
15min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Tiramisu Smoothie
5min
Glutenvrij Brood
3h 20min