Dispositivos e acessórios
Aardappelen met Varkensribbetjes
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
185.4 mg
Proteína
29 g
Energia
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Gordura
35.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Kimchi mac&cheese
50min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Tiramisu Smoothie
5min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação