Dispositivos e acessórios
Aardappelen met Varkensribbetjes
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
185.4 mg
Proteína
29 g
Energia
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Gordura
35.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Tarte Tatin
2h
Pommes Dauphine
1h 40min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1h 55min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min