Dispositivos e acessórios
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portie
Ingredientes
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1365.4 mg
Proteína
70.9 g
Energia
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Gordura
95.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
48.6 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Pisco sour
10min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação