Dispositivos e acessórios
Egg and bacon breakfast baguettes
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Whipped feta
-
Danish feta200 g
-
cream cheese50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Omelette
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh mushrooms thinly sliced100 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture removed100 g
-
eggs6
-
fresh chives finely chopped5 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
butter softened, to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
baguette cut into 4 portions, then sliced in half lengthways1
-
bacon slices8
-
fresh baby spinach leaves
-
tomato8 slices
-
caramelised onion to serve (see Tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1235.1 mg
Proteína
24.5 g
Energia
2567.5 kJ /
613.7 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
19.3 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boiled pasta
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and mushroom rice
45min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy potato mash
30min
Boiled Eggs
20min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Macaroni carbonara
30min
No fail mash potato
20min
Quick strawberry dessert
5min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min