Dispositivos e acessórios
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
quark cheese (see Tip)250 g
-
egg1
-
semolina, durum wheat70 g
-
plain flour45 g
-
sea salt plus an extra pinch1 tsp
-
butter30 g
-
breadcrumbs70 g
-
white sugar60 g
-
frozen mixed berries or fresh mixed berries300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
water1500 g
-
icing sugar to sprinkle
-
grated lemon zest to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
712.3 mg
Proteína
9.3 g
Energia
1231 kJ /
294.2 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
41.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Anniversary Cake
2h
Whipped Kahlua® coffee
5min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Aperol® Spritz
10min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min