Dispositivos e acessórios
Risotto bolognese
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
dried oregano¼ tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalk cut into pieces50 g
-
eschalot cut into halves1
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
tomato passata300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670.3 mg
Proteína
26.7 g
Energia
2586.9 kJ /
618.3 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Outdoor eating and camping
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
VEGEMITE® pasta
30min
Quick and easy pork noodles
20min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Filo chicken pie
45min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min