Dispositivos e acessórios
Lemang Paper Cup
Preparação 10min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
glutinous rice300 g
-
water plus extra for soaking rice1280 g
-
fresh coconut milk240 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
banana leaves wiped, softened (see tips)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294 mg
Proteína
3.2 g
Energia
839.4 kJ /
200.6 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Nasi Lemak
45min
Coconut Jelly
3h 15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Masala Squid
25min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Tumis
1h 10min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min