Dispositivos e acessórios
Mee Siam Kuah
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
cooking oil70 g
-
prawn shell150 g
-
water1400 g
-
dried chillies desseded, soaked to soften40 g
-
onion300 g
-
garlic cloves3
-
shrimp paste (belacan)25 g
-
dried shrimp30 g
-
fermented bean paste (taucu)60 g
-
unsalted toasted peanuts15 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
sugar5 tbsp
-
salt2 tsp
-
raw medium sized prawn deveined, deshelled300 g
-
rice vermicelli presoaked in water to soften300 g
-
bean sprouts (taugeh)130 g
-
fried tofu (tofu pok), cut in 4 pieces60 g
-
fresh chives20 g
-
fried shallots2 tbsp
-
limes cut in halves3
-
hard-boiled eggs cut in halves3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1702.9 mg
Proteína
23.1 g
Energia
2362.2 kJ /
564.6 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Kangkung
10min
Char Kway Teow
25min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Nenhuma avaliação
Mee Goreng Mamak
20min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Salt Bread
2h
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Chicken Rendang
1h 35min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Balado
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min