Dispositivos e acessórios
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Preparação 20min
Total 50min
4 portion
Ingredientes
-
red chilli, dried e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk850 g
-
chicken stock395 g
-
shallot thinly sliced115 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind paste to taste30 - 60 g
-
1 tsp palm sugar, any typesugar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced60 g
-
lemon grass, fresh cut into thin rounds, white part only60 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root thinly sliced60 g
-
oyster mushroom, fresh hand torn into pieces170 g
-
lime juice1 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only10 - 15 sprigs
-
chicken breast fillet, skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40.1 g
Energia
3198.4 kJ /
764.4 kcal
Gordura
35.9 g
Fibra
7.7 g
Hidratos de carbono
53.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken Soups - CA
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Singapore Chilli Crab
50min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Chicken Noodle Soup
50min
Braised Rice Wine Fish
20min
Nasi Goreng Kampung
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h