Dispositivos e acessórios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Energia
927.8 kJ /
221.8 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tuna Pate
Nenhuma avaliação
Mini Green Shakshukas
Nenhuma avaliação
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Caprese Frittata
30min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Green smoothie
10min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Berry avocado smoothie (Toddlers and beyond)
5min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min