Dispositivos e acessórios
Roasted Potato Salad
Preparação 10min
Total 1h
8 portion
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
4 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asparagus Sauté
15min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Roasted Potato Salad
1h
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Chicken Noodle Soup
50min