Dispositivos e acessórios
Roasted Potato Salad
Preparação 10min
Total 1h
8 portion
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
4 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meatloaf
1h 20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Pork Roast with Pistachio stuffing
Nenhuma avaliação
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Creamy pistachio pasta
40min
Boston Clam Chowder
55min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min