Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
650 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
46898.6 mg
Proteína
12.3 g
Energia
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
26.9 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
71.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bacon Mayonnaise
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Liquid Caramel
Nenhuma avaliação
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Nenhuma avaliação
Nanaimo Bars
3h 5min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Nenhuma avaliação
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min