Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Cake
-
butter, unsalted to grease
-
egg, large (65-70 g)6
-
almonds, skin on100 g
-
walnut, shelled, halved100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
cocoa powder (all types)45 g
-
sugar85 g
-
butter, unsalted softened140 g
Almond and Cocoa Cream
-
powdered sugar100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
45 g hazelnut paste, pure, gluten-freealmond purée gluten-free45 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
nuts, whole, mixed to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
11.1 g
Energia
1734.9 kJ /
414.7 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Nenhuma avaliação
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Nenhuma avaliação
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
French Toast Waffles
30min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Brown Sugar Syrup
20min
Acaí Nice Cream
10min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Mango yoghurt ice cream
12h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Creamy Mac & Cheese
30min