Dispositivos e acessórios
Prawn Laksa
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
pak choi60 g
-
fresh yellow noodles250 g
-
water1800 g
-
quail eggs8
-
fresh red chillies25 g
-
dried chillies soaked to soften6 - 7
-
vegetable oil60 g
-
torch ginger flower cut in thin slices45 g
-
curry powder1 ¼ tsp
-
dried shrimp (ebi shrimp)45 g
-
coconut milk60 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
Indonesian yellow spice paste room temperature60 g
-
chicken stock powder1 tsp
-
raw tiger prawns, unpeeled (approx. 200 g)8
-
seafood tofu60 g
-
fresh lemon basil leaves60 g
-
crispy fried shallots60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
798 mg
Proteína
13 g
Energia
1497 kJ /
358 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Traditional Mooncake
2h 15min
Gula Melaka Kaya
35min
Chinese Tea Eggs
1h
Sichuan Chili Oil
50min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Fish and prawn stock
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Char Kway Teow
25min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Ninguna valoración
All-in-one chicken congee
35min